Moja misija je da Vam pružim znanje i informacije neophodne za Vaš zdraviji život

Nutricionističko savetovanje

Dok posao lekara podrazumeva lečenje bolesti i zdravstvenih stanja lekovima i medicinskim procedurama, nutricionista pomaže u njihovoj prevenciji izmenom načina života i sticanjem drugačijih navika. Sklonost ka nezaraznim bolestima zapisana je u genetskom kodu, ali stepen i brzina razvoja bolesti veoma variraju sa različitim navikama i stilovima života .

Pored aktivnog istraživanja i upoznavanja sa velikim brojem naučnih istraživanja, posedujem utemeljeno predznanje o metaboličkim procesima, kako bi pacijentu mogao da garantujm poboljšanje stanja i ostvarenje ciljeva sa minimalnim rizicima.

Individualni pristup ishrani

Individualni pristup zasnovan je na ideji personalizovanih saveta i podrške u cilju poboljšanja Vaših navika shodno Vašim potrebama, obavezama i željama.

Zdrave navike

Većina modernih bolesti može biti ublažena ili sprečena promenama u životnim navikama, pre svega pravilnom ishranom, treningom i hidracijom.

 

Sportska ishrana

Hrana koju sportisti unose ima značajan uticaj na intenzitet i performanse tokom i oporavak nakon treninga. Za sportiste najbitniji obroci su pre i nakon treninga, ali sva uneta hrana ima uticaj na performanse. Dodatno, pored tipa i količine hrane, vreme obroka igra veliku ulogu.

raw green organic english peas PUV9Y2L scaled
icon33 free img

Povećanje težine

icon22 free img

Individualna savetovanja

icon25 free img

Smanjenje težine

icon23 free img

Grupna savetovanja

icon27 free img

Planiranje ishrane

icon24 free img

Praćenje napretka

Zdravlje je najbitnija stvar koju imamo!